top of page
 • Wat maakt Nutriell vegan eiwitshakes anders dan andere eiwitshakes?
  Bij Nutriell geloven we in de kracht van plantaardige voeding. Onze vegan eiwitshakes zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame ingrediënten, vrij van dierlijke producten en kunstmatige toevoegingen. Ze bieden niet alleen een volledig aminozuurprofiel voor spierherstel en -groei, maar ook een heerlijke en romige smaak die je zeker zal verrassen.
 • Zijn Nutriell vegan eiwitshakes geschikt voor sporters en actieve mensen?
  Absoluut! Onze eiwitshakes zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sporters en actieve individuen. Met 20 gram eiwit per shake helpen ze bij het opbouwen en behouden van sterke spieren. Bovendien bevorderen ze een snel herstel na intensieve trainingen, zodat je klaar bent voor de volgende uitdaging.
 • Zijn de ingrediënten in Nutriell eiwitshakes natuurlijk en duurzaam?
  Ja, zeker. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Onze vegan eiwitshakes zijn gemaakt van een hoogwaardige plantaardige bron uit tuinbonen, afkomstig van duurzame teelt. Daarnaast worden de shakes gemaakt en ontwikkeld in Nederland!
 • Kan ik Nutriell vegan eiwitshakes gebruiken als maaltijdvervanger?
  Onze eiwitshakes zijn ontwikkeld als een supplement en een aanvulling op een uitgebalanceerd dieet. Hoewel ze een goede bron van eiwitten zijn, adviseren we niet om ze als volledige maaltijdvervanger te gebruiken. Ze zijn het meest effectief wanneer ze worden gecombineerd met een gezond en gevarieerd voedingspatroon.
 • Zijn de eiwitshakes allergenenvrij?
  Ja, onze eiwitshakes zijn vrij van veelvoorkomende allergenen, zoals zuivel, soja en gluten. Ze zijn geschikt voor mensen met specifieke voedselallergieën of intoleranties. Wil je dit voor zekerheid nog even checken? Bij elk product hebben we de ingrediënten in de productbeschrijving gezet. Als je specifieke vragen hebt over allergenen, neem dan gerust contact met ons op.
 • Hoe kan ik mijn Nutriell vegan eiwitshakes het beste bereiden?
  Het bereiden van onze eiwitshakes is eenvoudig. Meng één maatschepje (25 gram) van het eiwitpoeder met 250 ml water of je favoriete plantaardige melk. Schud het goed in een shaker of mix het in een blender voor een gladde textuur. Voeg eventueel ijsblokjes toe voor een verfrissende twist. Geniet van je voedzame en heerlijke shake!
 • Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
  We begrijpen dat je niet kunt wachten om te beginnen met je Nutriell vegan eiwitshakes! Zodra je bestelling is geplaatst, doen we ons best om je pakketje zo snel mogelijk te verzenden. De verzendtijd bedraagt doorgaans 2-3 werkdagen. Houd er rekening mee dat dit een geschatte levertijd is en kan variëren afhankelijk van de bestemming en de drukte bij DHL.
 • Via welk postbedrijf worden de producten verzonden?
  We verzenden al onze bestellingen via DHL, een betrouwbare partner die garant staat voor een veilige en tijdige levering van je Nutriell producten.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  Voor bestellingen binnen Nederland brengen we een vast tarief van € 6,45 in rekening voor verzending. Maar we hebben goed nieuws! Bestellingen boven €75,- worden gratis verzonden. Dat betekent gratis verzendkosten wanneer je alle drie de smaken besteld! Als je elke dag één shake neemt kun je daar bijna 4 maanden mee vooruit.
 • Wie zijn wij en wat is Nutriell?
  Nutriell is ontstaan vanuit Elliot Personal Training, waar we de kracht van gezonde voeding hebben ervaren in combinatie met effectieve training. We begrijpen dat je lichaam energie nodig heeft om te presteren en te herstellen na intensieve workouts. Onze missie is om jou te ondersteunen in het behalen van jouw fitnessdoelen. Met Nutriell focussen we op koolhydraatarme, eiwit verrijkte voeding. Eiwitten zijn essentiële bouwstenen voor je lichaam en cruciaal voor het behoud van spiermassa. Onze vegan eiwitshakes zijn een krachtige bron van hoogwaardige eiwitten, vrij van dierlijke producten en kunstmatige toevoegingen.
bottom of page