top of page

OVER ONS

Nutriell is ontstaan vanuit Elliott Personal Training, waar we de kracht van gezonde voeding hebben ervaren in combinatie met effectieve training. We begrijpen dat je lichaam energie nodig heeft om te presteren en te herstellen na intensieve workouts. Onze missie is om jou te ondersteunen in het behalen van jouw fitnessdoelen.

We geloven in de ongeëvenaarde kracht van gezonde voeding. Onze missie is om hoogwaardige, plantaardige eiwitshakes te leveren die bijdragen aan jouw welzijn en sportieve prestaties.

Ons doel is om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het bereiken van hun fitnessdoelen. We begrijpen dat training het lichaam belast en dat voldoende voeding van essentieel belang is voor optimaal herstel en spierbehoud.

We willen mensen bewust maken van het belang van evenwichtige voeding en de positieve impact ervan op hun welzijn. We moedigen aan om te kiezen voor koolhydraatarme, eiwit verrijkte voeding en voldoende groenten in het dieet op te nemen.

Nutriell-pattern.png

WE VONDEN DE PERFECTE BALANS TUSSEN VOEDZAAM EN LEKKER, ZODAT JE ELKE SLOK MET PLEZIER NEEMT

WAAR WE VOOR STAAN

Bij Nutriell staan we voor kracht, gezondheid en verantwoordelijkheid. Onze missie is om jou te ondersteunen op je reis naar een gezonde en fitte levensstijl, waarbij je true power uit jezelf haalt en je potentieel volledig benut.

We kiezen bewust voor plantaardige eiwitten, omdat we geloven in een duurzame toekomst voor zowel onze klanten als de planeet. Onze vegan eiwitshakes zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, vrij van dierlijke producten en kunstmatige toevoegingen.

M89A2839.jpg
bottom of page